Etkö ole tyytyväinen tuotteeseesi? Olemme tästä hyvin pahoillamme ja haluaisimme kuulla, miten voimme auttaa sinua.

Varmista, että ilmoitat meille palautuksesta sähköpostitse 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Voit palauttaa tilauksesi korkeintaan 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta palautuslomakkeella. Varmistamme, että ostosumma hyvitetään tilillesi 5 työpäivän kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.

* Huomaa: Jos lähetät tuotteen 14 päivää vastaanottamisen jälkeen, emme ole velvollisia palauttamaan koko summaa.

Saapuiko tuote vahingoittuneena? Ota meihin yhteyttä ennen palautusta. Löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Jos olet ostanut yksilöidyn tuotteen, sitä ei voi palauttaa.

Helppo palautus

Vaihe 1: Lataa palautuslomake.

Vaihe 2: Pakkaa ja lähetä tilauksesi.

Lähetä tuotteet yhdessä täytetyn palautuslomakkeen kanssa palautuslomakkeessa olevaan osoitteeseen. Varmista, että lähettämässäsi paketissa on seurantakoodi. Lähettäjänä olet tästä vastuussa ja haluamme välttyä väärinkäsityksiltä.

Vaihe 3: Vastaanota ostosumma pankkitilillesi.

Kun olemme vastaanottaneet paketin, varmistamme, että ostosumma palautetaan pankkitilillesi 5 arkipäivän kuluessa.

Lahjoitukset 

Tiesitkö, että joka kerta kun palautat jotain tai teemme voittoa, käytämme sen hyväntekeväisyyteen? Kyllä, näin on! Lahjoitamme koko summan hyväntekeväisyyteen.

Meille on erittäin tärkeää varmistaa, että kaikilla lapsilla, kuten myös sinun, on syytä hymyyn. Siksi etsimme aina tapoja levittää iloa. Yksi tapa toteuttaa tämä on lahjoittaa leluja hyväntekeväisyysjärjestölle Albaniassa nimeltä JETIMET.

Se on upea järjestö, joka keskittyy tukemaan ja auttamaan lapsia, erityisesti vähäosaisista oloista tulevia lapsia ja taaperoita Tiranan alueella. Jos haluat tietää enemmän tästä mahtavasta hankkeesta, vieraile heidän verkkosivustolla: https://jetimet.org/.

Lisätietoja hankkeesta löytyy täältä : https://jetimet.org/