Etkö ole tyytyväinen tuotteeseesi? Olemme tästä hyvin pahoillamme ja haluaisimme kuulla, miten voimme auttaa sinua.

Varmista, että ilmoitat meille palautuksesta sähköpostitse 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Voit palauttaa tilauksesi korkeintaan 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta palautuslomakkeella. Varmistamme, että ostosumma hyvitetään tilillesi 5 työpäivän kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.

* Huomaa: Jos lähetät tuotteen 14 päivää vastaanottamisen jälkeen, emme ole velvollisia palauttamaan koko summaa.

Saapuiko tuote vahingoittuneena? Ota meihin yhteyttä ennen palautusta. Löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Jos olet ostanut yksilöidyn tuotteen, sitä ei voi palauttaa.

Helppo palautus

Vaihe 1: Lataa palautuslomake.

Vaihe 2: Pakkaa ja lähetä tilauksesi.

Lähetä tuotteet yhdessä täytetyn palautuslomakkeen kanssa palautuslomakkeessa olevaan osoitteeseen. Varmista, että lähettämässäsi paketissa on seurantakoodi. Lähettäjänä olet tästä vastuussa ja haluamme välttyä väärinkäsityksiltä.

Vaihe 3: Vastaanota ostosumma pankkitilillesi.

Kun olemme vastaanottaneet paketin, varmistamme, että ostosumma palautetaan pankkitilillesi 5 arkipäivän kuluessa.

Lahjoitukset 

Tiesitkö, että lahjoitamme palautuneet tuotteet hyväntekeväisyyteen? Lahjoitamme lelut Stichting Werkgroep Een Aarde ja Speelcadeau -järjestölle Eindhovenissa.

Stichting Werkgroep Een Aarde -järjestö

Tämä hyväntekeväisyysjärjestö myy tavaroita, joista saadut varat lahjoitetaan Nica-Friendsille. Järjestö, joka on omistautunut käyttämään rahat taloudellisiin ja/tai aineellisiin tarkoituksiin Nicaraguan alimpiin yhteiskuntaluokkiin kuuluvien lasten hyväksi. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi luokkahuoneiden kunnostamista tai lisävarusteiden hankkimista. Lisätietoja hankkeesta löytyy täältä. 

Speelcadeau (Lelujen lahjoitus)

Lelujen lahjoittamisen tavoitteena on välittää hyviä uudelleenkäytettäviä leluja vähävaraisten perheiden lapsille.

Vanhemmat/huoltajat, jotka ovat saaneet lähetteen sosiaalihuollon tarjoajalta/virastolta (yleislääkäriltä, koululta, GGD:ltä, WIJ Eindhovenilta, Refugee Councililta, MEE Zuidoost Brabantilta, GGzE:ltä, ruokapankilta jne.), ovat oikeutettuja saamaan näitä leluja.

Speelcadeau kerää hyviä (käytettyjä) leluja ympäri vuoden ja jakaa ne Eindhovenin alueen taloudellisesti heikossa asemassa olevien perheiden lapsille.