Intohimomme Minun Pikkuiseni-verkkokauppaa kohtaan alkoi, kun odotimme ensimmäistä lastamme. Kuten kaikilla vanhemmilla, raskauden yhdeksän kuukauden aikana on kyse vauvan tavaroiden hankkimisesta ja lastenhuoneen sisustamisesta. Tuona aikana etsimme myös lasten leluja. Törmäsimme moniin digitaalisiin leluihin, jotka mielestämme rajoittavat lapsen luovuutta. Siksi aloimme etsiä opettavaisia leluja, jotka voivat kestää sukupolvia. Lelujemme käyttöikä on pitkä ja ne ovat valmistettu huolella valituista luonnontuotteista.

Tietoja Minun Pikkuiseni-verkkokaupasta
Pienen poikavauvan vanhempina haluamme valita hauskimmat ja opettavaisimmat lelut, sillä pidämme tärkeänä, että lapset voivat oppia leluista jotain. Kestävä kehitys on listallamme korkealla, minkä vuoksi käytämme puumateriaaleja, jotka eivät ole peräisin uhanalaisista puulajeista. Myös käyttämämme muovi on BPA-vapaata (ei sisällä vaarallisia kemikaaleja). Etsimme joka päivä parhaita leluja, jotka haluamme jakaa myös muille.

Rehellinen ja läpinäkyvä
Me Minun Pikkuiseni-verkkokaupassa haluamme olla rehellisiä ja avoimia, kun on kyse lasten leluista. Siksi lähetämme tuotteemme suoraan toimittajalta asiakkaillemme. Näin voimme säästää varastointi- ja kuljetuskustannuksissa ja tarjota tuotteet reiluun hintaan. Lisäksi maksamme toimituskulut puolestasi yli 25€ tilauksista.

Hyväntekeväisyys
Tiesitkö, että lahjoitamme palautuneet tuotteet hyväntekeväisyyteen? Lahjoitamme lelut hyväntekeväisyyteen: Stichting Werkgroep Een Aarde. Kerätyt rahat lahjoitetaan Nica-Friendsille. Järjestö, joka on omistautunut käyttämään rahat taloudellisiin ja/tai aineellisiin keinoihin Nicaraguan alimpiin yhteiskuntaluokkiin kuuluvien lasten hyväksi. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi luokkahuoneiden kunnostamista tai lisävarusteiden hankkimista. Lisätietoja hankkeesta löytyy täältä.
Magnetisch krijtbord Mijn Hummeltje Wormenspel Mijn Hummeltje